Er Camping Ikke Din Greie? Det Kan Være!

Camping i naturen kan være en av de mest avslappende og hyggelige måter å komme seg bort fra stresset i hverdagen. For å sikre at turen er så avslappende som mulig, er det noen grunnleggende tips som får hjelp til å få mest mulig ut av tiden din bort. Artikkelen nedenfor har mange gode ideer.

Et flott element å sette i camping ryggsekk når du går i baklandet er en Ziploc bag fylt med tørketrommel lo. Det finnes ikke noe bedre startmateriale enn tørketrommel lo. Det vil holde en gnist og få brannen i gang raskt og effektivt. Tørketrommel lo tar opp nesten ingen plass i pakken og er veldig lett.

De store, fargerike plast lagring skuffer gjøre gode steder å lagre og organisere alle dine camping Gear. Mens hjemme, holde den i et skap eller garasjen og rett før du drar på camping tur, pop den i bagasjerommet. Det bør holde alt lufttett, tørt og lett tilgjengelig.

Husk at alt du tar med vil bli skittent på turen. Når du vet at det å gå inn, vil du ikke stresse ut når det skjer. Ha det gøy på turen og ikke bekymre deg for å bli rotete; det skjer. Du kan gå tilbake til å være ren og sivilisert når du er hjemme.

Mens du camper, kok enkle middager som «hobo lapskaus». Bare ta med poteter, kjøttdeig og grønnsaker. Skjær grønnsaker og poteter på campingplassen din. Bruk tinfoil som en bolle, legg ingrediensene inne og brett folien over til maten er dekket. Plasser folie på varme steiner eller kull av bålet, og til slutt vil du ha en velsmakende «lapskaus».

Prøv å bruke tørketrommel lo for å hjelpe deg med å starte bålet. Begynn å oppbevare loet i en pose et par uker før turen. En enkel måte å huske å spare opp loet er å holde en plastpose i nærheten av tørketrommelen som en påminnelse. På den måten vil det være praktisk å bare ta den på å sette den i bilen din i siste øyeblikk.

Hvis du vil være camping et sted som er veldig langt unna sivilisasjonen, så sørg for at du har fortalt flere mennesker hvor du vil være, samt hvor lenge du har tenkt å bo. Be dem ringe deg den dagen du skal komme tilbake for å ivareta din sikkerhet.

En uunnværlig element for å pakke for camping tur er ziploc poser. Du kan skille elementer i utstyr som solkrem og bug spray så hvis de punktering de ikke får hele utstyret. Du kan også bruke dem til å holde elementer som matcher og mobiltelefoner tørr hvis det regner.

Som du kan se er det mange flotte måter å gjøre din tid i naturen den beste campingturen noensinne. Ved hjelp av tipsene i artikkelen ovenfor vil sørge for at din erfaring er en å huske i årene som kommer. Du vil gå tilbake til din daglige rutine oppdatert og klar til å gå.

Post navigation