Du Kan Campe I Den Store Utendørs

Camping er en fin måte for deg å ha en opplevelse ute i naturen. Men mer enn det, det er en tid for å hjelpe deg å bruke overlevelse ferdigheter, noe som gjør mest mulig ut av din evne til å ta vare på deg selv. Det kan også være mye moro. Her er noen tips til din neste campingopplevelse, slik at du kan ha det gøy!

Når du pakker for campingturen, sørg for å pakke enten et par flip flops eller vannsko. Disse vil komme godt med i og rundt campingplassen. For eksempel, hvis du bor i en campingplass som har bad og du planlegger å ta en dusj, må du bruke sko i dusjen for å beskytte føttene mot fotsopp.

Når du kommer til leiren din, ta med deg familien ut på tur. Spesielt, hvis du har barn, vil alle trenge en sjanse til å strekke bena etter å komme ut av bilen. Turen vil være en god sjanse til å få alle begeistret for turen og involvert med naturen.

Forske på en potensiell campingplass godt. De har alle forskjellige fasiliteter. Noen kan ha dusj og bad, mens andre kanskje ikke. Det er enda noen campingplasser som er ganske fancy, med på stedet mini golf spill eller badeland. Du trenger kanskje ikke eller vil ha alt det, så finn ut av det på forhånd, slik at du ikke blir skuffet når du kommer dit.

Før du begynner på den avslappende campingturen, er det viktig for din sikkerhet å sørge for å la noen få vite at du skal. Gi en venn eller nabo navnet på campingplassen hvis du bruker en. Hvis du er på vei ut på en mindre strukturert tur, gi kontakten din en generell ide om hvor du er på vei og en tidslinje for returen. Hvis noe går galt, vil det være noen å vite hvor du skal lete etter deg.

Introduser dere selv til andre familier camping i nærområdet, som et middel til å være sosiale og mer tilbøyelige til å hjelpe hverandre ut. Hvis et annet mannskap kommer etter at du har satt opp, tilbyr å hjelpe til med teltet eller utstyr. Hvis noe går galt i løpet av turen for noen, er det mye lettere å be om hjelp fra noen som var høflig nok til å presentere seg selv.

Sjekk været oppdateringer for campingplassen du velger å gå til. Det er flere nettsteder som vil gi deg værmeldingen for uken. Når du vet hva været kommer til å være som på forhånd, kan du pakke passende klær og utstyr.

Sørg for at du vet hva som dekkes i din medisinske forsikring. Du trenger kanskje en ny policy hvis du går til en annen tilstand. Dette kan være enda viktigere hvis du drar til et annet land når du er camping, for eksempel Canada. Sørg for å være skikkelig forberedt!

Når du går camping, gjør du virkelig mange ting. Du er like deler explorer, natur entusiast og reveler. Bruk tipsene i denne artikkelen for å sikre at du får mest mulig ut av hver rolle du antar når du går camping, og ha en flott tid der ute!

Post navigation